window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-121326571-1'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2073768,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Om oss

Huset i Markens holder til i et bevaringsverdig bygg fra 1912, midt i Kvadraturen i Kristiansand sentrum. Bygningen har i sin fortid vært et hjem for familier og senere et advokathus. Da vi overtok huset ble bygget totalrenovert, og vi pusset støvet av over 100 år gamle gulv, vegger og dører. Bygget ble ført tilbake til sin praktfulle opprinnelse, og i dag fremstår Huset i Markens som en perle i Kvadraturen.

Behandlere og frisører under ett tak

Janne Josefine Espeland er gründer og daglig leder av Huset i Markens. Hennes drivkraft er behovet for å være kreativ og se mulighetene for å få frem det vakreste i hvert menneske. Hun har vært frisør siden 1995 og har fagbrev som frisør, makeup & color expert.

Filosofien bak Huset i Markens er tanken om at «til sammen er vi best». Her samles de beste behandlerne under ett tak, hvor man hver dag inspirerer, motiverer og lærer av hverandre.

Hver behandler jobber selvstendig, men er også en del av vår familie på huset og skal føle seg inkludert og verdsatt. Vårt felles mål er alltid å gi gjestene en behagelig og privat opplevelse i et hus hvor de kan nyte flere behandlinger samme dag.

Huset i Markens skal gi en følelse av at man kommer inn i et hjem eller et deilig boutique-hotell hvor man opplever velvære og avslapning i trygge, profesjonelle hender. Hver eneste gjest skal føle seg unik og bli inspirert av rommet man får behandling i. Nettopp derfor er interiør, farger og musikk nøye gjennomtenkt, slik at våre gjester kan slappe av og nyte.

Vi er stolte av å være en del av familien Huset i Markens, og vår største glede er å gi våre gjester den aller beste opplevelsen.

Våre behandlere

Janne Josefine Espeland

Janne Josefine Espeland

Eier og daglig leder av Huset i Markens

Telefon 480 28 623

Kristine Rosseland

Kristine Rosseland

Frisør

Telefon 994 90 594

Natalie Pettersen

Natalie Pettersen

Frisør og makeupartist

Telefon 992 26 834

Merete Heggem-Hansen

Merete Heggem-Hansen

Frisør og makeupartist

Telefon 930 48 992

Muenfan Foss

Muenfan Foss

Vipper og bryn

Telefon 995 90 620

María Laktionova Martínez

María Laktionova Martínez

Permanent make-up, kurs og brow design

Telefon 403 25 324

Sabina Grudzien

Sabina Grudzien

Sminkør, vippe-og brynstekniker, massør

Telefon 400 58 844

Merethe Breland

Merethe Breland

Frisør

Telefon 928 37 361

Milena Kolha

Milena Kolha

Tatovør

Telefon 939 23 687

Memona Luokkanen

Memona Luokkanen

Hudpleier

Telefon 458 17 861